teisipäev, 14. detsember 2010

Lugev inimene 2

Täna nägin bussis nr 18 (Laagri-Viru keskus) jälle üht lugevat inimest, noort vibalikku naist või pigem neidu - raamat tundus olevat midagi õpikulaadset: mitte eriti paks ja selline asise moega, jõudsin kiiruga silmata ka üht alapealkirja: AIRWAY AND OXYGEN SUPPORT - tulevane lendur, stjuuardess?

Sildid:

4 kommentaari:

Anonymous mart k ütles ...

airway peaks tähendama hingamisteed, seega mingi esmaabiõpik? meditsiinitudeng? kodubuss :)

kolmapäev, detsember 15, 2010  
Blogger Jaanus Adamson ütles ...

siis inspiratsiooni saavutamise õpetus

kolmapäev, detsember 15, 2010  
Blogger Märt Kivine ütles ...

Riskide kõlada banaalselt, siiski: siinpool suurt vett on sotsiaalne norm kuidagi hoopis vastupidine. Metroos on kõik fikseerunud millelegi. Reeglina raamat, ajakiri, smartphone. Normist kõrvalekalle on see, kui keegi niisama seisab. Eriti kui niisama teisi vahib. See viimane on kahtlane. Kui satuvad kõrvuti kaks inimest, kel pole silmad fikseeritud mingile objektile, siis tavaliselt alustatakse kuidagi kompulsiivselt juttu.

neljapäev, detsember 16, 2010  
Blogger Jaanus Adamson ütles ...

Meil on see kindlasti erand, kuid tunnistan, et siiski mitte nii suur erand kui mu paarist postitusest paistab - tuleb lihtsalt rohkem sõita bussiga: täna hommikul tulin bussiga nr 5 (tuleb Pirita poolt, sõidab Viru eest läbi ja suundub Männikule) ja - mis ma näen! - peente metallraamidega prille kandev meesterahvas (30+) istub ja loeb mingit paksu venekeelset romaani (kirevakaanelist, tõenäoliselt siis mitte Dostojevskit, aga ikkagi...)

reede, detsember 17, 2010  

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht